Wij helpen Investeerders aan de juiste ondernemers
Wij helpen u als investeerder bij het vinden van de juiste ondernemers waarin u kunt investeren, passend bij uw investeringsdoelen en -strategie.

Wij koppelen u als investeerder aan de juiste ondernemers

Wij helpen u als investeerder bij het vinden van de juiste ondernemers waarin u kunt investeren, passend bij uw investeringsdoelen en -strategie.

Investeringsvormen

Vastgoed

Investeren in vastgoed door geld te lenen of te investeren in (een aandeel in) vastgoed.

Investeringen

De mogelijkheid te investeren in een bedrijf door geld te lenen of te investeren in aandelen.

U zoekt interessante ventures om in te investeren?

Dan kunnen wij u wellicht helpen. Het is onze kerntaak om voor ondernemingen de juiste financier te vinden. Kort gezegd: wij matchen geld en ondernemers.

Het geldt voor de meeste ondernemingen. Op een goed moment heb je een kapitaalinjectie nodig om verder te groeien. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om zekerheid te vinden in waar een investeerder in investeert. Maar welke ventures passen het best bij u als investeerder? Misschien zoekt u een ondernemer die naast aandelen ook naar andere financieringsvormen zoekt? 

Onze voordelen voor investeerders om aan te sluiten bij EJ Capital

Ons netwerk bestaat uit een diverse groep interessante ondernemers die klaar zijn voor investering of een geldlening, variërend van start-ups tot scale-ups en professionele bedrijven. Onze focus ligt op het bieden van zowel financiering als “smart money” in de vorm van investeerders die ook waardevolle inzichten en contacten kunnen aanbieden, wanneer dit wordt gevraagd. We ondersteunen onze ondernemers ook na de investering, vaak in de vorm van coaching en mentoring. We werken ook samen met onze investeerders om zowel financiering als extra waarde te bieden aan onze ondernemers zoals kennis, netwerk en andere ondersteunende factoren.

Investeren vanaf een bepaald bedrag?

Onze diensten omvatten ook het helpen van ondernemers bij het vinden van financieringsmogelijkheden voor hun bedrijfsobjecten, zoals het verkopen van een pand en het vervolgens terug huren of het nemen van een hypotheek. Dit kan een goede bron van financiering zijn voor ondernemers, omdat het geld dat ‘vastzit’ in bedrijfsobjecten vrijgemaakt kan worden voor investeringen. Door het verkopen van een pand en terug huren, kan de ondernemer zijn bedrijfsactiviteiten in hetzelfde object behouden en toch genieten van extra liquide middelen. Voor u als investeerder of hypotheekverstrekker kan het ook grote voordelen bieden, zoals een lang huurcontract en zekerheid op betaling in de vorm van een hypotheekrecht.

Ben je geïnteresseerd in het behalen van een goed rendement, terwijl je tegelijkertijd je kennis en netwerk inzet om invloed te hebben op je rendement?

Wat zijn onze voorwaarden?

Onze verwachting is dat degenen die geïnteresseerd zijn in onze diensten vakkundig zijn en over de juiste vaardigheden beschikken om de juiste vragen te stellen en waarderingsrapporten te beoordelen. Indien je geen ervaren adviseur hebt, staan wij ter beschikking om je in contact te brengen met een accountant die je verder kan ondersteunen. Daarnaast bieden wij masterclasses voor startende investeerders aan, waarin je zal leren waar je op moeten letten bij het investeren in het MKB.

'What's in it for EJ Capital?

EJ Capital werkt op basis van een succesfee. Halen wij de volledige investering op? Dan spreken wij een fee met de opdrachtgever af wie wordt uitgekeerd. De samenstelling hiervan kan verschillen. De investeerder merkt hier echter niks van. Dit wordt afgestemd met de opdrachtgever.

Uw vastgoed financieren

Uw bedrijf upscalen

Uw bedrijf verkoopklaar maken

Edwin Schaafsma

Na jaren ondernemer te zijn geweest, begrijp ik hoe belangrijk het is om voldoende werkkapitaal te hebben om te groeien. Samen met Julia hebben we in ons eerste bedrijf meer dan 400 ondernemers geholpen met het verkrijgen van werkkapitaal en hebben we gezien hoeveel groei dit kan veroorzaken. Mijn doel is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij de groei van hun bedrijf. Een extra voordeel is dat het investeren in het midden- en kleinbedrijf (MKB) een aantrekkelijk rendement kan opleveren met een relatief lage risico. Wat ik het leukste vind aan deze vorm van investeren is dat je zelf invloed kunt uitoefenen. Er is geen andere vorm van investeren waarbij je zo veel controle hebt als bij het investeren in het MKB. Na veel geld te hebben verloren in aandelen en crypto, geeft het investeren in het MKB mij het meest zeker gevoel.

Stability

Real estate is less volatile and has historically outperformed the S&P 500.

Cash Flow

Tenants pay monthly rent which covers expenses and provides cash flow to the owners.

Amortization

Property cash flow services the debt which increases your equity, creating long-term wealth.

Tax Benefits

Depreciation is a free tax write-off that allows you to keep more cash flow in your pocket.

Leverage

You can leverage real estate, allowing for the purchase of $100M with only $25M.

Appreciation

Real estate typically appreciates in value faster than inflation.

Julia Kizimenko

Na jaren in de vastgoedsector te hebben gewerkt, besloot ik zelf te beginnen met investeren in vastgoed. Dit leverde me voldoende passief inkomen op om niet meer te hoeven werken. Echter, merkte ik dat ik me niet bevredigd voelde met alleen maar niks doen en miste de uitdaging in mijn leven. Samen met Edwin ben ik gaan ondernemen en ik heb mijn passie gevonden. Ondernemen is zo leuk voor mij dat het bijna een verslaving is geworden. Tegenwoordig ben ik niet meer operationeel betrokken bij onze bedrijven en ik merk dat ik een goede coach ben. Ik wil graag iedereen laten zien hoe leuk ondernemen kan zijn. Door mijn ervaring weet ik precies welke fouten er vaak gemaakt worden en ben daarom goed in het voorkomen ervan. Want uiteindelijk: voorkomen is beter dan genezen.

Waarin onderscheiden
wij ons van andere

Ons netwerk bestaat uit financiers in zowel binnen als buitenland en investeerders die graag samenwerken met ondernemers om groei en succes te stimuleren. Deze investeerders hebben vaak zelf ondernemerservaring en geloven in kennis delen, omdat we overtuigd zijn dat dit leidt tot vermenigvuldiging van resultaten. Onze focus is op het regelen van een financiering waarmee de ondernemer zijn groei kan versnellen en zijn doelen sneller kan bereiken.

Een aantal succes cases

Kom in contact met ondernemers

Wij zien dat als er uiteindelijk een goede match is met de juiste financieringspartner of investeerder de ondernemer groeit in zijn bedrijf. Niet alleen qua omzet, maar ook met een beter business model. Het zorgt voor meer waarde in het bedrijf en minder tijd om dit te bereiken.

Geef u op als investeerder voor onze kandidaten