Blog
- Kennis en Motivatiej
Onze blog is een bron van waardevolle artikelen en inzichten over het begeleiden van ondernemers bij het beheren van hun kapitaal en waar ze het kunnen investeren.

1. Intake

Nadat u heeft aangegeven dat u interesse heeft in de diensten van E&J Capital willen wij graag met u kennismaken. Het is voor ons belangrijk dat we van u persoonlijk horen waarnaar u op zoek bent en wat u hoopt te bereiken.

2. Evaluatie

Ons team gaat vervolgens aan de slag om te bepalen of wij werkelijk iets voor u kunnen betekenen of dat u meer gebaat bent met een andere optie, buiten de organisatie van E&J Capital.

3. Inventarisatie

In nauwe samenwerking met u en/of uw medewerkers stellen wij een plan op om uw doelen te bereiken.

4. Financiering

Wij doen een voorstel voor een financieringsvorm die het beste bij uw situatie past. Dit kan bestaan uit:

  • Voldoende werkkapitaal door middel van: factoring, lening, rekening courant, inkoopfinanciering of vooraad. 
  • Een investeerder die u een lening verstrekt, aandelen aankoopt
  • Een financieringsvoorstel voor uw vastgoed

5. Coaching 

Soms heeft u meer kennis of ervaring nodig om een volgende stap te kunnen maken. Dit kunnen we bereiken door middel van coaching, advies of workshops. Of door u te koppelen aan de juiste business partner.

6. Begeleiding

Om u ten tijde van uw traject bij te staan blijven wij beschikbaar voor feedback en advies bij belangrijke beslissingen. Daarbij gaat u deel uitmaken van ons omvangrijke netwerk van ondernemers waarvan velen hetzelfde hebben meegemaakt als waarmee u nu te maken heeft.

Verken financiën, investeringen en vermogensdynamiek met ons mee!
Ontdek strategieën om het potentieel van je kapitaal te maximaliseren.

Veelgestelde Vragen

Cashflowbeheer is van vitaal belang voor MKB-ondernemers omdat het zorgt voor voldoende liquiditeit om aan lopende verplichtingen te voldoen en groeikansen te benutten.

MKB-ondernemers kunnen zich voorbereiden op economische onzekerheid door een diversificatie van hun financieringsbronnen, het opstellen van een robuust financieel plan en het regelmatig monitoren van markttrends.

MKB-ondernemers kunnen risico’s effectief beheren door risicoanalyse uit te voeren, het gebruik van financiële instrumenten zoals valutatermijncontracten en het diversifiëren van hun product- en dienstenaanbod.

Met deze waardevolle tips kunnen MKB-ondernemers hun financiële zorgen aanpakken en een stevige basis leggen voor financieel succes. Het begrijpen van de uitdagingen en het proactief nemen van financiële beslissingen zal hen helpen om hun bedrijf te laten groeien en te bloeien, zelfs in tijden van economische onzekerheid.

Interesse?

Wij horen graag van u. Doe direct een aanvraag of neem eerst vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

EMAIL

PLAN EEN GESPREK

Meer weten?

Kijk eerst eens bij de FAQ’s of stel uw vraag in de chat of via de mail naar info@ejcapital.nl

FAQ'S

EMAIL

WEBINAR

Doe een financieringsaanvraag