Onze werkwijze
EJ Capital is opgericht met als doel mkb-bedrijven te helpen met financiering en investeringen. Daarnaast willen wij investeerders helpen bij het vinden van geschikte mkb-bedrijven om geld aan te lenen of in te investeren. De grote banken kijken vaak over mkb-bedrijven heen, terwijl deze bedrijven wel groeikansen hebben en geld nodig hebben om te investeren. Wij helpen door een brug te slaan tussen geld en mkb-bedrijven. Dankzij ons netwerk hebben we toegang tot veel geldverstrekkers die specifiek gericht zijn op mkb-bedrijven, evenals een groot aantal investeerders die geïnteresseerd zijn in het investeren in mkb-bedrijven.

Onze werkwijze

EJ Capital is indertijd opgericht omdat wij zien dat mkb bedrijven behoefte hebben aan financieringen en investeerders. Daarnaast zijn investeerders op zoek naar mooie mkb bedrijven om geld aan te lenen of in te investeren!

De grote banken vinden mkb bedrijven vaak minder interessant, maar geld is nodig om te kunnen groeien en te investeren. Wij verkleinen de brug tussen geld en het mkb. Wij hebben in ons netwerk vele geldverstrekkers voor het mkb en daarnaast een groot netwerk in investeerders die het gaaf vinden om te investeren in mbk bedrijven.

Hoe wij ondernemers helpen
met verkrijgen van kapitaal

Intake

Nadat u heeft aangegeven dat u interesse heeft in de diensten van EJ Capital willen wij graag met u kennismaken. Het is voor ons belangrijk dat we van u persoonlijk horen waarnaar u op zoek bent en wat u hoopt te bereiken.

Evaluatie

Ons team gaat vervolgens aan de slag om te bepalen of wij werkelijk iets voor u kunnen betekenen of dat u meer gebaat bent met een andere optie, buiten de organisatie van EJ Capital.

Inventarisatie

In nauwe samenwerking met u, uw medewerkers en/of een externe partij stellen wij een plan op om zo efficiënt mogelijk uw doelen te bereiken.

Financiering

Samen met u helpen wij bij het vinden van de meest geschikte financieringsvorm voor uw bedrijf, zodat u de juiste middelen heeft om te groeien onder de best mogelijke voorwaarden.

Coaching

Soms heeft u meer kennis of ervaring nodig om een volgende stap te kunnen maken. Dit kunnen we bereiken door middel van coaching, advies of workshops. Of door u te koppelen aan de juiste business partner.

Begeleiding

Om u ten tijde van uw traject bij te staan blijven wij beschikbaar voor feedback en advies bij belangrijke beslissingen. Daarbij gaat u deel uitmaken van ons omvangrijke netwerk van ondernemers waarvan velen hetzelfde hebben meegemaakt als waarmee u nu te maken heeft.

1. Intake

Nadat u heeft aangegeven dat u interesse heeft in de diensten van E&J Capital willen wij graag met u kennismaken. Het is voor ons belangrijk dat we van u persoonlijk horen waarnaar u op zoek bent en wat u hoopt te bereiken.

2. Evaluatie

Ons team gaat vervolgens aan de slag om te bepalen of wij werkelijk iets voor u kunnen betekenen of dat u meer gebaat bent met een andere optie, buiten de organisatie van E&J Capital.

3. Inventarisatie

In nauwe samenwerking met u en/of uw medewerkers stellen wij een plan op om uw doelen te bereiken.

4. Financiering

Wij doen een voorstel voor een financieringsvorm die het beste bij uw situatie past. Dit kan bestaan uit:

  • Voldoende werkkapitaal door middel van: factoring, lening, rekening courant, inkoopfinanciering of vooraad. 
  • Een investeerder die u een lening verstrekt, aandelen aankoopt
  • Een financieringsvoorstel voor uw vastgoed

5. Coaching 

Soms heeft u meer kennis of ervaring nodig om een volgende stap te kunnen maken. Dit kunnen we bereiken door middel van coaching, advies of workshops. Of door u te koppelen aan de juiste business partner.

6. Begeleiding

Om u ten tijde van uw traject bij te staan blijven wij beschikbaar voor feedback en advies bij belangrijke beslissingen. Daarbij gaat u deel uitmaken van ons omvangrijke netwerk van ondernemers waarvan velen hetzelfde hebben meegemaakt als waarmee u nu te maken heeft.

Onze reis: millionaire met MKB bedrijven

Zelf hebben wij natuurlijk ook voor de slimme weg gekozen. Wij zijn Edwin en Julia, en samen hebben we meer dan achttien MKB bedrijven succesvol opgebouwd en veel daarvan op het hoogtepunt verkocht. Tegenwoordig zijn we vooral actief als investeerders en coaches. Onze manier van anders denken en ondernemen heeft ons miljoenen opgeleverd, waardoor we nu genieten van veel vrijheid, vaak in het buitenland. Wij geloven: als wij het kunnen, dan kunnen anderen het ook. Het is onze passie en missie om zoveel mogelijk MKB’ers te helpen naar meer zakelijke groei en financieel succes.

Waarom wij MKB’ers helpen
naar blijvend financieel succes

De reden dat wij ons met het grootste deel van onze bedrijven focussen op het helpen van ondernemers zoals jij, is omdat het MKB de motor is van de economie in Nederland. Alle innovatieve grote bedrijven zijn ooit begonnen als kleine ondernemingen, geboren uit een droom. Mensen helpen die met zo’n drive en passie iets voor zichzelf proberen op te bouwen, dat vinden wij het mooiste wat er is. Het MKB staat in onze beleving voor hoge kwaliteit, persoonlijkheid, liefde voor het vak of product, aandacht voor de klant en vrijheid.

Dat vinden wij fantastisch! Daarom doen wij er alles aan om bij te dragen aan een alsmaar groeiend MKB. Niet veel partijen steunen het MKB en wij vinden het belangrijk om dat wel te doen. Wij vinden dat MKB bedrijven kwalitatieve hulp verdienen, dat er kennis naartoe moet over geld en strategische bedrijfsvoering, en dat winstgevende samenwerkingen gestimuleerd moeten worden. Op die manier bouwen we samen een sterke onderlinge economie, wat leidt tot een betere economie in heel Nederland. 

Een aantal van
onze succes cases

Interesse?

Wij horen graag van u. Doe direct een aanvraag of neem eerst vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

EMAIL

PLAN EEN GESPREK

Meer weten?

Kijk eerst eens bij de FAQ’s of stel uw vraag in de chat of via de mail naar info@ejcapital.nl

FAQ'S

EMAIL

WEBINAR

Doe een financieringsaanvraag