Vind hier het antwoord op jouw vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail hem naar info@ejcapital.eu en we antwoorden je binnen 24uur.
Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veelgestelde Vragen

Vul het vragenformulier op onze homepage en onze accountmanager neemt binnen 48 uur contact met je op.
Geen zorgen, je aanvraag is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de fase van uw bedrijf, het doel van de financiering en de terugbetalingsvoorwaarden. Een financieel adviseur kan u helpen bij het kiezen van de meest geschikte financieringsvorm.

Dit varieert afhankelijk van de financieringsvorm en de risico’s die gepaard gaan met uw bedrijf. Uw kredietgeschiedenis en bedrijfsplan zijn van invloed op de kosten en het bedrag dat u kunt lenen. Het is belangrijk om duidelijkheid te krijgen over de kosten en voorwaarden van de financiering.

Dit varieert afhankelijk van de gekozen financieringsvorm. Sommige financieringsvormen, zoals kortlopende leningen, moeten binnen een jaar worden terugbetaald, terwijl andere vormen, zoals langetermijnleningen, terugbetaling over een langere periode mogelijk maken.

Dit varieert afhankelijk van de gekozen financieringsvorm en de specifieke eisen van de geldverstrekker. Over het algemeen moet u financiële gegevens over uw bedrijf verstrekken, zoals balansen en winst- en verliesrekeningen, en een businessplan waarin u uw bedrijf en de financieringsbehoefte uiteenzet.

Dit varieert afhankelijk van de geldverstrekker en de complexiteit van uw aanvraag. In sommige gevallen kan de goedkeuring binnen een paar dagen plaatsvinden, terwijl het in andere gevallen enkele weken of zelfs maanden kan duren. Het is belangrijk om voldoende tijd in te plannen voor het indienen van uw financieringsaanvraag en het verkrijgen van de financiering.

We richten ons uitsluitend op ondernemers we kunnen helaas niets betekenen voor prive personen

Je bedrijf moet minimaal 1 jaar bestaan en winstgevend zijn.

Een angel investor is een individuele investeerder die zijn of haar eigen vermogen gebruikt om te investeren in startende bedrijven. Vaak investeren zij in bedrijven die in een vroeg stadium zijn en zijn ze betrokken bij de ontwikkeling van het bedrijf door het delen van hun expertise en netwerk.

Een durfkapitaal verstrekker is meestal een professionele investeerder, zoals een durfkapitaalfonds, die investeert in startende bedrijven en scale-ups met als doel om een hoog rendement te behalen op hun investering. In tegenstelling tot angel investors, investeren durfkapitaal verstrekker vaak grotere bedragen en zijn ze minder betrokken bij de dagelijkse gang van zaken van het bedrijf.