Angels & Dragons
de Masterclass

Leer alles over investeren in het MKB, in één masterclass op locatie.

Woensdag 18 januari geeft Bernd Mintjes de masterclass ‘Investeren in het MKB’. Voor slechts € 499,- leer jij in deze masterclass alles wat jij moet weten om te investeren in bedrijven. Er zijn slechts 15 plekken beschikbaar. Schrijf je daarom snel in!

De masterclass is een dag vullend programma. We beginnen om 9:30 met een kop koffie of thee. Rond het middaguur wordt er een lunch verzorgt en rond 17:00 is het programma afgelopen. Uiteraard is dat hét moment voor een borrel en om nog even gezellig na te praten!

Het vindt plaats in Nijkerkerveen. De exacte locatie en adresgegevens ontvang je na aanmelding via de e-mail.

De Academy

Leren

Bedrijven beoordelen
Deals realiseren
Bedrijven versterken
Winst realiseren

Krijgen

Voorrang bij deals
Toegang tot juridische kennis & documenten
Toegang tot ervaren experts
Een eigen mastermind

Doel

Investeren in MKB-bedrijven is investeren in bedrijven die echt iets toevoegen aan de maatschappij en waar jij zelf nadrukkelijk als business angel betrokken bent.

Wel levert zonder kennis of netwerk investeren meer risico op dan b.v. in een beursgenoteerd bedrijf. Het is dus zowel in jouw belang, als dat van de bedrijven om jouw kennis te vergroten.

In onze Angels & Dragons Academy word jij daarom door doorgewinterde business angels bij de hand genomen. Je leert waardebepalingen beoordelen, bedrijven analyseren en krijgt kennis en toegang tot de juridische documenten. Je hebt je eigen mastermind-groep met angel investeerders om mee te sparren en maandelijks toegang tot een expert (business angel). Als opgeleide angel krijg jij de unieke kansen een week eerder dan de rest.

Basics 499,-

Niemand minder dan Bernd Mintjes neemt jou LIVE in een volle dag samen met negen andere cursisten mee in alles dat komt kijken bij het investeren in bedrijven. Bernd is een van grondlegger van tv-programma Dragons’ Den, vaste gast bij Radio-programma De Pitch van BNR en is de ontwikkelaar van een van Nederlands eerste angels platforms Investormatch. Hij weet kortom alles wat komt kijken om in bedrijven te investeren en kan hier als docent vol passie over vertellen. (inclusief lunch & oefencasus)

Maar dit is nog niet alles! Ook Eddie Tjon Fo of zijn compagnon van Sparkwise zullen een waardevolle bijdrage leveren aan de Masterclass.

Naast bedrijven leren te beoordelen is het uiteraard ook belangrijk te begrijpen hoe jij als mens vervolgens tot keuzes en tot actie komt. Veel van deze processen gebeuren onbewust en onze biologie kent zijn beperkingen. Om hier meer zicht en grip op te krijgen worden o.a. de volgende dingen behandeld tijdens de masterclass:
Hebben mensen een vrije wil? Hoe maakt het brein keuzes? De rolverdeling tussen intelligentie en gevoel. De rol van hormonen bij beslissingen. Je leert alles over de beïnvloeding van keuzes, Objectieve besluitvorming en Risico’s en kansen inschatten!

Deal closing training & abonnement 59,- p.m.

We zijn deze trainingen nu aan het opzetten. Je kan je hier binnenkort voor aanmeleden.

In het Angels & Dragons academy abonnement krijg jij toegang tot:

  • Vervroegde mogelijkheid te investeren + off market deals
  • Deal Closing video training & bijbehorende juridische documenten als: management ovk, side letter, aandeelhouders ovk, geld lening ovk, exit, NDA, notaris info
  • Een eigen mastermind-groep om keuzes te maken en daarna waarde toe te voegen aan bedrijven
  • Maandelijkse call met zeer ervaren business angel