Angels and Dragons

Meer weten over
Angels and Dragons?

Angels and Dragons is hét platform dat ondernemers de kans geeft om te investeren in andere onderneming. De perfecte mix tussen Shark Tank en Crowdfunding.

Mastermatch

Funding-target: €200.000,-

Op 15 februari geeft niemand minder dan Bernd Mintjes de masterclass ‘Investeren in het MKB’. Tijdens deze masterclass leer jij alles wat jij moet weten om te starten met investeren in bedrijven.

Factris

Funding-target: € 4.000.000,-

Factris is opzoek naar € 4.000.000,- om haar activiteiten uit te breiden naar nóg meer landen in Europa. Je kunt instappen vanaf € 25.000,- in deze Fintech die gestaagd afstevent op een Unicorn status.

Evenementen

Vanuit Angels & Dragons faciliteren wij diverse evenementen waarmee je kennis kunt maken met ondernemers waarin je potentieel zou kunnen investeren. Wij geloven dat het verstandig is om eerst kennis te maken voordat je besluit om samen in een bedrijf te stappen. Schrijf je in voor een van onze evenementen of abonneer je op onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven.

21 februari 2023 – YouTube Angels & Dragons

Nieuwe aflevering Angels & Dragons

15 maart 2023 – Nijkerkerveen

Angels & Dragons Masterclass

Op 15 maart geeft niemand minder dan Bernd Mintjes de masterclass ‘Investeren in het MKB’. Tijdens deze masterclass leer jij alles wat jij moet weten om te starten met investeren in bedrijven.

Show bijwonen als bezoeker

Heb je nog geen behoefte aan een investeerder maar wil je wel de webinar bijwonen? Laat dan hier je naam en e-mailadres achter.

Webinar bijwonen als investeerder

Heeft u minimaal 10K ter beschikking om te investeren in MKB? Schrijf u in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Liveshow bijwonen

Ben je ondernemer en mogen wij jou contacten om jou meer te vertellen over onze hulp naar ondernemers die opzoek zijn naar kapitaal?